Tani që dhjetori ka nisur një nga 'shqetësimet' më të mëdha tona janë dhuratat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Zgjedhjet bëhen edhe më të vështira kur duam t'i dhurojmë diçka një personi që nuk kemi shumë që e njohim. 

Ndaj po ju sjellim një listë me dhurata që do t'i pëlqejë pothuajse kujtdo në zyrën, shkollën ose rrethin tuaj shoqëror.

Më poshtë, mund të gjeni opsione që do t'i ndihmojnë ata të organizojnë jetën e tyre, të ruajnë tualetin, të dekorojnë shtëpinë dhe t'i kushtojnë vëmendje kujdesit ndaj vetes. 

1. Një çantë për gjërat e përditshme


2. Vathë të lezetshëm


3. Një planifikues i ri vjetor


5. Tas dekorativ druri


6. Dorashka dhe kapuç

 

7. Një këllëf i ri telefoni


8. Vajra esenciale


9. Kalendar Muri


10. Kuti zyre për të mbajtur gjërat

11. Çokollata

12. Një qiri luksoz


13. Letra me mesazhe motivuese


14. Maska për fytyrën


15. Një T-shirt me një thënie