Albumi i ardhshëm i Jennifer Lopez, 'This Is Me… Now', është vazhdim i 'This Is Me…Then', i cili u publikua në vitin 2002 gjatë marrëdhënies së saj me bashkëshortin e tanishëm Ben Affleck. Ky album vjen si një pasqyrim i evolucionit se ku ka qenë Lopez dhe ku po shkon. Për promovimin e tij J.Lo u shfaq në një intervistë me Zane Lowe për Apple Music, ku mes të tjerash sytë na mbetën te thonjtë e artistes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Në vend të tonaliteteve të pasura dhe neutrale që J.Lo ka zgjedhur kohët e fundit, këtë herë u shfaq me një ngjyrë të verdhë të çelur, pothuajse krem.

Kjo nuancë i jep një butësi elegant pamjes së Lopez-it. Kjo zgjedhje duket një alternativë e papritur për thonjtë e errët të dimrit, që pse jo mund ta provoni edhe ju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)