Shikimi i një filmi mund të jetë një mënyrë shumë e mirë për tu çlodhur dhe për tu larguar nga streset e ditës veçanërisht gjatë festave. Më poshtë po ju sjellim një listë me njëzet e tre filma të mrekullueshëm për t'i kujtuar vetes bukurinë dhe forcën e kinemasë, kundër çdo angazhimi që mund të keni. 

1. The Belly of an Architect(1987)

2. Rosencrantz & Guildenstern Are Dead(1990)

3. A Room with a View(1985)

4. Amores perros(2000)

5. Paris, Texas(1984)

6. True Romance(1993)

7. A Pornographic Affair(1999)

8. Dreams(1990)

9. Dolls(2002)

10. Death of a Neapolitan Mathematician(1992)

11. Night on Earth(1991)

12. Marathon Man (1976)

13. Night on Earth(1991)

14. The Double Life of Veronique(1991)

15. Arizona Dream (1993) 

16. Irréversible(2002)

17. Another Country(1984)

18. Sex, Lies, and Videotape(1989)

19. The Crying Game(1992)

20. Read My Lips(2001)

21. Koyaanisqatsi(1982)

22. This Is England(2006)

23. Pi Greco(1997)