Nuk është kursyer në asnjë detaj!

Në kujtimet e tij, të bujshme, në librin "Spare", Princi Harry dha detaje për humbjen e virgjërisë së tij: 'një përleshje' e shpejtë me një grua të madhe në moshë.

“Episod i palavdishëm”, shkroi Duka i Sussex-it në librin, i cili do të dalë në raftet në SHBA më 10 janar:

“Asaj i pëlqenin kuajt shumë dhe më trajtonte mua, ndryshe nga një hamshor i ri”.

Harry, 38 vjeç, dukej se e shikonte përvojën me një këndvështrim negativ.

Ndër shumë gjëra në lidhje me të që ishin të gabuara, ndodhi në një fushë me bar..."

Ndërsa ai nuk e identifikoi gruan me emër ose kur ndodhi 'përleshja e shkurtër', thashethemet kanë qarkulluar prej vitesh se ai e humbi virgjërinë nga Elizabeth Hurley, e cila është 19 vjet më e madhe se Harry, kur ai ishte adoleshent.

Megjithatë, Hurley, 57 vjeç, i mohoi me bindje spekulimet në dhjetor.

Harry kishte lidhje të famshme me të dashurën Chelsy Davy, 37 vjeç, nga viti 2004 deri në vitin 2011.

Ai ishte gjithashtu i lidhur në mënyrë romantike me të ndjerën Caroline Flack, Camila Romestrand dhe Ellie Goulding përpara se të fillonte lidhjen me gruan e tij Meghan Markle në 2016-ën.