Në rregull, nuk keni nevojë ta dëgjoni nga një ekspert i madh, dhe ndoshta as për ekspert modest, për të kuptuar se lulet kanë qenë gjithmonë një nga tendencat më të dashura dhe më të përdorura në modë për sezoni  pranverë-verë. E vërtetë. Por këtë herë prirja ndryshon.  

Sepse këtë sezon në pasarelë nuk kemi parë vetëm printime të ndritshme dhe të gëzuara trëndafilash, margaritash apo luledielli. 

Këtë herë lulet kanë pushtuar dimensionin e tretë, duke u kthyer nga "sytha me thellësi", në formën e aplikacioneve dhe qëndismave që lulëzojnë aty-këtu në fustane, xhaketa dhe bluza. Hidhini një sy disa modele fustanesh që do i shihni kudo sezonin që po vjen... 

Patbo

 

Naeem Khan 

Acne 

Prada 

MSGM 

Bottega Veneta 

Vivetta

 

Chet Lo