"Avatar 2" është sensacioni i momentit në botën e kinematografisë dhe në vetëm pak ditë nga shfaqja në ekranin e madh po thyen rekord pas rekordi. 

Fansat presin në radhë për të shijuar shfaqjen 3D të krijimit të veçantë me personazhe të mbinatyrshëm. "Avatar: The Way of Water" ka tejkaluar shifrën e arkëtarëve të “Maverick” duke grumbulluar një vlerë prej 1.51 miliardë dollarësh në mbarë botën që nga 16 dhjetori sipas të dhënave të Box Office Mojo .  

Ai bëhet filmi me fitimet më të larta të vitit 2022 duke kapërcyer “Furious 7” të 2015 për t’u bërë filmi i 10 me fitimet më të larta të të gjitha kohërave. Në vetëm 3 javë...