Fantazitë seksuale, mendimet dhe ëndrrat e pista, ne i kemi të gjithë.

“Njerëzit kanë fantazi seksuale për të njëjtën arsye që kanë fantazi për gjëra të tjera: Ndonjëherë është një formë arratisjeje dhe herë të tjera është pyetja se çfarë do të ndodhte nëse…”, thotë terapisti i certifikuar i seksit Donna Oriowo, PhD, themelues i AnnodRight.

Disa nga fantazitë seksuale më të zakonshme te femrat përfshijnë treshe dhe seks në grup, seks në publik, si dhe seks me një mik. 

Ndërsa disa fantazi mund të jenë më të zakonshme se të tjerat, ajo që ne fantazojmë seksualisht është po aq e larmishme sa vetë njerëzit, dhe ato fantazi mund të ndryshojnë gjatë gjithë kohës:

"Gjithmonë kam dashur të jem pjesë e një orgjie. Do të dëshiroja të kisha një me të gjitha gra dhe më pas një tjetër me një kombinim të grave dhe burrave. Diçka në lidhje me shkëmbimin e partnerëve me njerëz të ndryshëm, në të njëjtën kohë, duket kaq seksi dhe eksituese."

“Ka qenë një fantazi e imja e përjetshme të organizoj një festë ku të gjithë janë aty jo vetëm për të më parë, por edhe për të më sharë. Imagjinoni këtë festë të egër, plot ngjyra, plot muzikë me bas të lartë, ndriçim të errët dhe me shumë hapësirë dhe kohë. Lista e të ftuarve është e mbushur plot me njerëz të bukur të të gjitha gjinive, identiteteve seksuale, llojeve të trupit dhe prejardhjeve, por e vetmja gjë që kanë të përbashkët është se ata janë të gjithë atje për një shans për të më provuar"

“Unë fantazoj që partneri im të jetë i përfshirë gjatë gjithë kohës seksualisht me femra të tjera! Nuk mendoj se do të toleroja në realitet, por është emocionuese vetëm në kokën time. Gjithmonë kam dashur të futem pak më shumë në luajtjen e roleve, në fakt.  Gjithashtu mendoj se të marrësh një rol më kërkues dhe dominues mund të jetë shumë hot pasi është krejtësisht e kundërta e asaj që jam normalisht në shtrat.” 

“Tema e kësaj fantazie është orgjia e lashtë, kështu që mendoni për skenën e orgjisë  skenat e sallës së lojërave në Romën e lashtë. Po flas për ushqime të pasura, verëra të shtrenjta, argëtim të drejtpërdrejtë dhe, natyrisht, aktivitet seksual. Në këtë fantazi, unë jam e prangosur apo edhe e lidhur me zinxhirë. Ndjehet si dhunë seksuale, por në realitet, unë jam ajo që kënaqem në çdo mënyrë që mund të imagjinohet. Është sikur të jem një lodër që të tjerët kënaqen duke parë orgazëm.”

“Kam pasur një profesor me të cilin kam kaluar një tension seksual në kolegj dhe që atëherë, ideja për të bërë seks me të në zyrën e tij ka qenë një fantazi e imja. Ne posaçërisht do të bënim seks në tavolinë, në fshehtësi, ndërsa njerëzit e tjerë janë përreth, kështu që duhet të jemi shumë të heshtur. Më pëlqen gjithashtu dinamika e fuqisë së marrëdhënies student-profesor!"

"Fantazia ime më hot seksuale do të ishte që partneri im të merrte kontrollin absolut dhe total mbi mua në një hapësirë publike. Do të doja të vishja të brendshme vibruese dhe ato do të kishin kontroll të plotë të asaj që ndodh. Unë mendoj se për mua ka të bëjë me kontrollin dhe fuqinë."

“Fantazia ime më e egër e seksit do të ishte shtirja si spiunë armik që përpiqen të nxjerrin informacion nga njëri-tjetri. Unë dhe partneri im shikojmë shumë filma aksion dhe më ka fiksuar ideja për të qenë një vrasës nga seriali Killing Eve. Në fantazinë time, ai është i lidhur dhe unë duhet ta ngacmoj dhe ta bëj si torturë, dhe ai nuk lejohet të përjetojë orgazëm derisa të më thotë atë që dua të di. Nga ana tjetër, ai vazhdimisht më kënaq. Sigurisht, në një moment, ne jemi të dy të lirë dhe është një mundje për dominim nga pikëpamja e pozicionit, pothuajse si ndëshkim për mënyrën sesi triumfuesi e trajton humbësin.”