Të gjithë janë të prirur të ndjekin shenjën e horoskopit edhe kur është fjala për përshtatjen seksuale. Ujori, një ndër shenjat më atraktive të Zodiakut, karakterizohet nga një personalitet kompleks në dhomën e gjumit. Edhe pse është i prirur të plotësojë në shtrat dëshirat e partnerit, një Ujor ia del të arrijë edhe dëshirat dhe pasionet e veta.

Të lindurit e Ujorit nuk janë mësuar t’i lënë pas dore gjërat edhe kur është fjala për dhomën e gjumit, ndaj bëjnë maksimumin të marrin gjithmonë atë që duan.

Në shtrat, Ujori është intelektual dhe idealist, por edhe i ndjeshëm dhe i vëmendshëm ndaj detajeve. Pranë një Ujori, gjithmonë do të joshesh, por duhet të bësh kujdes, sepse ai urren të heqë dorë nga pushteti. Ujori do të jetë gjithmonë lider, ai që drejton lojën. Mos u mashtro për një moment kur ai të lë frenat – është strategji e tij për të eksperimentuar dhe zbuluar të tjera lojëra zbavitëse.

Në sipërfaqe, Ujori nuk duket si një person me dëshira seksuale, por nën çarçafë është entuziast, ka imagjinatë dhe fantazi, ndaj është mirë ta kesh kujdes lojën e tij.
Pasionet më të mëdha seksuale, Ujori i provon me Binjakët, Ujorin, Shigjetarin dhe Virgjëreshën.