Banorët u vendosën në një provë ku do të komentonin disa video të rrëfimeve nga banorët e BBV 1.

Ata shprehën mendimin e tyre për secilin prej tyre.

Por ajo që u dallua dhe u përfol më tepër, ishte reagimi i Luizit për Arjola Demirin.

Luizi u shpreh se e njeh ish-bashkëshortin e Arjolës dhe e cilësi kë të fundit, si banorja më fallco në shtëpi.

“Babain e fëmijëve të saj unë e njoh edhe nuk iu mungon absolutisht asnjë gjë fëmijëve, as jeta e luksit, as shtëpia, absoultuisht asnjë gjë. Arjola ka qenë lojtarja më fallco nga fillimi deri në fund. Sa i përket lotëve është mëse normale që nëna për fëmijë do qajë. Çdo dy ditë përmendtte fëmijët e saj. Me gjithë respektin, aty të gjithë kishin fëmijë, nëna e motra. Arma e saj ishte përmend fëmijët-qaj, përmend fëmijët-qaj. Fëmijëve nuk u ka munguar ansjëherë asgjë...Gjithmonë kanë patur kushte të mira jetese..."- ka shprehur në këtë mënyrë Luizi mendimin e tij për Arjolën.