Regé-Jean Page është mashkulli më i pashëm në botë, dhe kjo është vërtetuar shkencërisht.

Kirurgu plastik britanik Dr. Julian De Silva ka përdorur softuerin dixhital të hartës së fytyrës për të përcaktuar se 93,65% e fytyrës së 34-vjeçarit Bridgerton është simetrike,sipas raportit të artë grek të Bukurisë Phi, i cili mat përsosmërinë fizike.

De Silva shpalli edhe renditjen për 5 meshkujt me bukuri perfekte: ylli i Thor Chris Hemsworth, i cili u rendit i dyti me 93,53%, Michael B. Jordan u rendit i treti me 93,46%, Harry Styles u rendit i katërti në analizë (92,30%), ndërsa futbollisti anglez Jude Bellingham ishte i pesti (92.22%).