Big Brother u dha një sfidë të re banorëve, sipas të cilës duhet të performinin në mënyrë që të tregonin aftësitë e tyre në fusha të ndryshme dhe fituesi i garës do të shpallej nga pëlqimet e njerëzve.

Njerëzit akuzuan produksionin dhe palë të treta se po bliheshin klikime, pasi like të panumërta vërshuan në postimet e performancës së Oltës.

Në këtë mënyrë, për të shmangur këto situata dhe sulme kibernetike, produksioni morri një vendim: 

“Njoftim zyrtar! Për shkak të sulmeve kibernetike me qëllim blerjen artificiale të klikimeve për performancat, “Big Brother” ka vendosur që të pezullojë votimin dhe të lërë vetë banorët që të zgjedhin performancën e tyre të preferuar.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)