Efi ka rrëfyer se është në një lidhje dashurie në "Big Brother VIP". Duke mos dhënë shumë detaje ajo tha pak kohë më parë se partneri i saj është ekonomist. 

Ndërkohë sot ka ndarë të tjera detaje. Në një bisedë me Nitën dhe Luizin, Efi është shprehur se qetësia e tij e ka bërë për vete që në fillim teksa shtoi se ai i nxjerr anën e saj më të mirë. 

"Me natyrën time mendoja se më duhej ndonjë njeri i ashpër. Por nuk ka lidhje fare një qetësi absolute, sa të bën të ndihesh keq. Thjesht respekt dhe më nxjerr më të mirën time. Thjesht ideja që nuk ma merr për dobësi atë që unë ndjej. Është një çun shumë i mirë, i sjellshëm, i edukuar ,”-tregoi Efi. 

Para pak ditësh ajo i bëri thirrje me shaka të dashurit t'i dërgonte ndonjë dron, duke i thënë se e di që e ndjek por ka nevojë për një shenjë.