Nëna e tre fëmijëve Kate Middleton thotë se rritja e fëmijëve sot është "e vështirë".

Princesha e Uellsit, e cila ndan Princin George, 9 vjeç, Princeshën Charlotte, 7 dhe Princin Louis 4-vjeçar me Princin William, trajtoi sfidat dhe vështirësitë e prindërimit si pjesë e fushatës së saj të re “Shaping Us”.

“Çdo familje është e ndryshme. Presionet me të cilat përballemi janë të gjitha të ndryshme "tha Middleton.

Ajo vazhdoi, "Në fakt do të thotë se të gjithë kanë nevojë për mbështetjen dhe ndihmën për të ripërcaktuar jetën familjare, jetën në shtëpi dhe gjithçka që nevojitet për rritjen e fëmijëve sot, sepse është e vështirë."

Middleton, 41 vjeç, vuri në dukje se një fëmijë ndikohet nga mjedisi në të cilin është rritur dhe nga mbështetja emocionale që ai merr më shumë sesa nga lodrat apo dhuratat që ata kanë duke u rritur.

"Marrëdhëniet në një familje apo ato që rrethojnë një fëmijë janë kaq të rëndësishme," shpjegoi ajo. “Mjedisi në të cilin e rritni një fëmijë është po aq i rëndësishëm sa edhe përvojat me të cilat e përfshini.

“Nuk ka të bëjë me numrin e lodrave që ata kanë apo numrin e udhëtimeve që ju bëni me to. Duhet thjesht të sigurohemi që ata të kenë mbështetjen e duhur emocionale rreth tyre.”