Banorët janë përfshirë në një lojë, ku duhet të mbajnë shtypur një pulsant, pa e shkëputur dorën, për 24 orë. Ai banorë që do rezistojë më shumë, do të fitojë 2000 euro.

Deri më tani ka kaluar 7 orë. Por gjatë lojës ka lindur një debat dhe arsyeja ishte një veprim i Luizit, i cili zgjodhi të urinojë, për të mos hequr dorë nga loja.

Luizi u mbulua nga kamerat dhe e gjeti mënyrën se si të "shpëtonte". Të njejtën gjë bëri edhe Maestro më pas.

Kjo u gjykua, veçanërisht nga Amos, i cili e quajti një sjellje shtazore dhe ofenim për publikun. Sipas tij, një njeri me profesion si Armaldo, përfaqëson elitën e Shqipërisë dhe një veprim i tillë është shumë i turpshëm.

Në këtë mënyrë ka menduar edhe Kristi dhe Valbona.

Gjithsesi theksojmë se ky veprim u lejua nga produksioni në kuadër të lojës, pas asnjë imazh shqetësues.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)