Një video gjatë një debati mes Luizit dhe Amosit po bën xhiron e rrjetit.

Bëhet fjalë për një situatë ku ndonëse po debatonte me Luizin, Amos ofendon Kiarën. Ai i drejtohet Luizit me fjalët: "Krisu tani, ti dhe ajo p*tana jote!"

Videoja ka ngjallur shumë reagime në rrjet dhe njerëzit janë të irritur. Nxitur shumë edhe nga fakti që kjo nuk është hera e parë që ndodh dhe për Amosin nuk janë marrë kurrë masa.

Mes reagimeve të shumta, nuk ka munguar as një status nga mikesha e Kiarës, Liesa, dhe tezja e saj, Gena.

Kjo është qytetaria? Ky është fjalori që duhet të përdoret nga një “artist” që pretendon të jetë shembull? Kio është “elita”? Pa fjalë…”-shkruan Liesa në Instastory.


Kurse tezja e Kiarës shkruan: "Rrezet e mirësisë së shpirtit nuk errësohen nga britmat e ngjirura të sorrave".