Grafiku juaj i lindjes mund të zbulojë shumë për jetën tuaj të dashurisë, si lloji i partnerit me të cilin jeni më i pajtueshëm ose sa gjasa ka që të divorcoheni. Plus, mund t'ju tregojë edhe kur keni gjasa të martoheni.

Ndërsa një astrolog profesionist mund të bëjë një zhytje të thellë në tabelën tuaj për të gjetur përgjigjen specifike për ju, shenja juaj e diellit mund t'ju japë gjithashtu një pasqyrim. Sipas Emily Newman, një lexuese psikike dhe astrologe, ka tre shenja të zodiakut që kanë më shumë gjasa të martohen vonë në jetë.

Dashi 

“Dashit i pëlqen të marrin vendimet e tyre vetë”, thotë Emily. “Ata gjithashtu marrin shumë kohë për të gjetur të duhurin. Kjo është arsyeja më e madhe që ata martohen më vonë. Ata shpesh mendojnë se partneri do të marrë lirinë e tyre.” Për shkak të kësaj, Dashi zakonisht do të argëtohet derisa të jenë më në fund gati për t'u qetësuar. Si shenja e parë në zodiak, ata shihen si "foshnjat" e zodiakut. Mund të nevojiten disa maturime që ata të duan diçka "të rritur" dhe serioze si martesa.

Binjakët

Binjakët kanë një reputacion për të qenë goxha të përkushtuar. Ata janë individë shumë socialë që e kuptojnë se ka miliarda njerëz në botë, kështu që ata nuk e shohin vërtet vlerën e lidhjes së tyre vetëm me një person për pjesën tjetër të jetës së tyre.  Plus, duhet shumë për ta mbajtur mendjen e tyre të stimuluar vazhdimisht.

“Binjakët janë zakonisht intelektualisht kuriozë, lozonjarë dhe mërziten shpejt me partnerin e tyre”, thotë Newman. “Ata kanë shumë standarde të vendosura për partnerin dhe kërkojnë shumë kohë për të gjetur një partner ideal, gjë që është arsyeja e vonesës në martesë.”

Ujori

Ujori është një "shpirt i lirë" që nuk u beson lehtë njerëzve. Sipas Newman, ata janë të njohur për të qenë përparimtarë, të pavarur dhe inteligjentë dhe i mbajnë këto atribute me krenari. Ujori është shumë "i vetëdijshëm për lirinë" dhe mendon se martesa mund ta heqë këtë liri. Ata priren të kërkojnë shumë kohë vetëm në marrëdhënie për t'u ndjerë të kënaqur dhe kanë nevojë për një partner që i pëlqen shumë hapësira në marrëdhënien e tyre. Ujori gjithashtu nuk e vlerëson traditën aq shumë sa shenjat e tjera, kështu që martesa nuk është një domosdoshmëri për ta. Për shkak të kësaj, mund të duhet pak kohë që ata të ngrohen me idenë e martesës.