Shumica prej nesh shpenzojnë shumë kohë duke dëshiruar dhe provuar diçka tjetër në lidhje me stilin e flokut. Ato me flokë kaçurrela bëjnë përpjekje të mëdha për t'i drejtuar ato, ashtu si brunet natyrale të kalojnë orë të tëra në karrige duke u përpjekur të arrijnë bjonden perfekte.

Dhe ndërsa secila ka të drejtë të shprehet përmes prerjes së flokëve, ngjyrës ose stilit të zgjedhur prej tyre, ka disa praktika që sipas specialistëve përshtaten në bazë të llojit të flokut.

Ky artikull është për vajzat që i kanë flokët e hollë ose siç i quajmë ndryshe 'qime lepuri'.

Këto janë nuancat e ngjyrave që përshtaten me flokët tuaj:

Me siguri njëra prej tyre ju ka pëlqyer më shumë. Mund të flisni me profesionistet e Class Hair&Make up Studio, në lidhje me realizimin e tyre. Një shenjë për të bërë një ndryshim në vete!