Një zarf i kuq ka hyrë në shtëpinë e Big Brother Vip. 

Ky zarf zbuloi datën e finales së këtij formati, e cila do të jetë në 6 maj.

Pra kanë mbetur dhe 40 ditë lojë për banorët.

Gjithashtu moderatorja Arbana Osmani ka njoftuar se finalistët do të përfitojnë 10 mijë euro secili.

Çmimi i madh aktualisht mbetet 62,000 euro.

Por, banorët kanë më shumë se 40 ditë për të rikuperuar çmimin në 100,000 euro nëpëmjet sfidave.