Luizi ka luajtur shpesh me besimin e banorëve ndaj dhe deklaratat e tij shihen me dyshime. 

"Big Brother" ka realizuar një lojë ku banorët duhet të rrëfenin sekrete në dhomën e rrëfimit dhe më pas do zbulonin kujt i përksinin. 

Mes tyre më shumë ka marrë vëmendje Luizi i cili ka ndarë 4 sekrete. 

Banorët nuk e gjetën dot ndaj edhe Luizi ka rrëfyer se ai sekret i përkiste atij. Duke qeshur ai tha se nuk ka 1 por plot 4. 

1-“Kam tentuar t'i marrë jetën vetes”

2-“Kam flirtuar me mamanë e një shoku”

3-“Jam dashuruar në Big Brother”

4-“Njëra më ka paguar udhëtimin për në Zvicër”

Gjithsesi, ka aludime se kjo nuk është e vërtetë dhe se Luizi e bëri për lojë.