Jori Delli pushtoi mediat para pak javëve kur rrëfeu mbi spotin publicitar me Cristiano Ronaldon dhe Neymar, duke zbuluar edhe prapaskenat.

Sakaq, së fundmi ajo ka zbuluar se i ka shkruar edhe italiani Mario Baloteli.

Në një bisedë me banorët, Jori u shpreh se Baloteli nuk i pëlqen ndonëse i kishte shkruar disa kohë më parë. 

Po më ka shkruar dhe me shumë respekt. Baloteli nuk më pëlqen fare. Kur u përgjigja dhe i thashë jam në një marrëdhënie ai më kërkoi falje", tregoi Jori.