Thëniet ‘çdo gjë rikthehet’ dhe ‘çdo gjë e re është e vjetër’, vlejnë shumë kur bëhet fjalë për modën. Duket se nuk mund të ketë një dizajner, që nuk ‘gërmon’ në të shkuarën, për t’u frymëzuar dhe për të krijuar trende në të tashmen.

Çështja është se pothuajse çdo prurje "e re" është të paktën një përsëritje e asaj që kemi parë më parë.

Ky fenomen është diçka që shumica e adhuruesve të modës në të vërtetë e vlerësojnë. Nëse mendoni se ka shumë tendenca rikthimi për momentin, nuk e keni gabim!

Më poshtë, janë shtatë veshje, në veçanti, që janë rikthyer plotësisht dhe të cilat mund të na kenë munguar në garderobën tonë.

1.     Xhinse me shtrat të shkurtër

2.     Nallane

3.     Dizajne retro

4.     Bluze polo

5.     Xhaketat xhins