Një grua e dashuruar lufton për të shpëtuar një marrëdhënie, por nëse partneri nuk bën të njëjtën gjë, ajo do të ndalojë përgjithmonë! Gratë nuk heqin dorë nga dashuria e madhe aq lehtë!

Në momente krize, ato luftojnë deri në pasojat e fundit për të rigjetur flakën e pasionit. Është në natyrën e çdo gruaje që të mos heqë dorë nga asgjë apo ndokush kaq lehtë, por gjithçka ka një kufi. Kur një grua mendon se përkundër të gjitha përpjekjeve të saj, partneri nuk tregon interesin më të vogël për të bërë pjesën e vet, ajo nuk sheh zgjidhje tjetër përveç të vazhdojë vetëm.

Gratë besojnë në gjërat e mira, veçanërisht tek partnerët e tyre. Ato nuk janë naive që të insistojnë në një lidhje që po shkon drejt dështimit. Çështja është se ato i kthehen kohërave të mira, dashurisë, darkave me shandanë dhe në emër të të gjitha këtyre përvojave të mrekullueshme, ato vazhdojnë të luftojnë për mirëqenien e një marrëdhënieje.

Sidoqoftë, edhe zemrat më tolerante dhe këmbëngulëse ndonjëherë lodhen nga një mosmirënjohje dhe mungesë e ndjeshmërisë. Kur një grua më në fund humbet shpresën për një burrë, ka mbaruar, nuk ka kthim mbrapa.

Pasi një grua ka provuar besnikërinë, besimin dhe durimin e saj, ajo gjithashtu heq dorë nga kujtimet më të bukura të çiftit për të shkuar në kërkim të dashurisë dhe jetës për të cilën ka ëndërruar gjithmonë.

Në momente të tilla, burri do të bëhet i vetëdijshëm për partneren e mrekullueshme që po e le të rrëshqasë mes gishtërinjve. Ata e kuptojnë se varen nga dashuria e grave të tyre pasi i humbasin, atëherë kur mund të jetë vonë për një shans të dytë.

Burri që nuk e vlerëson gruan e tij, duhet të mbetet vërtet vetëm, dhe në këtë mënyrë, mbase mund ta kuptojë forcën e dashurisë së një gruaje.