Jetojmë në një kohë kur gjatë jetës së përditshme mund të kemi më shumë ngarkesë fizike dhe psikologjike. Me kalimin e viteve, shumë gra mund të vën re më shumë rrudha në fytyrë dhe thinja në flokët e tyre.

Kështu që, duhen gjetur mënyra për t’u kujdesur më shumë për pamjen tonë.

Nëse ndjeni se keni nevojë për një ndryshim, mund t’ia nisni nga flokët!

Sipas parukierëve të njohur flokët e shkurtëra i zbresin vitet e moshës dhe ju bëjnë të dukeni më trendy.

Por kaq nuk mjafton! Ju duhet të zgjidhni se si ta trajtoni flokun tuaj. Në Class Hair & Make Up Studio, ju gjeni trajtimet më profesionale nga markat më të njohura dhe të certifikuara për shëndetin e flokëve.

Pavarësisht nëse keni flokë të hollë, të trashë, kaçurrelë ose të drejtë, fillimisht është e nevojshme t’i trajtoni me produktet e duhura.

Më poshtë do të gjeni disa stile, që janë vlerësuar si modele që do të ndryshojnë pamjen tuaj. Për t’i realizuar këto modele ne kemi dhe vendin e duhur në Class Hair & Make Up.