Sezoni i plazhit po afron dhe ne duhet të zgjedhim bikini të bukura, për të ekspozuar trupin. Ashtu si batica, tendencat e rrobave të banjës vijnë e shkojnë por ja cilat jane modelet e konsideruara trend për këtë verë të cilat nuk janë dhe aq të zakonëshme.

Rroba banje me mëngë të gjata


Rroba banje atletike

Bikini me detaje metalike


Rroba banje me printim retro


Bikini me bel të lartë

Bikini të frymëzuara nga të brendshmet


Rroba banje me ngjyra


Rroba banje pa rripa