Kudo kohët e fundit flitet për baluket…

Pra vajzat me baluke po shtohen dita ditës…

Pra, zyrtarisht është një trend! :)

Për ty që po e lexon këtë artikull dhe të ka kapur monotonia me pamjen tënde, të sugjerojmë të bësh një ndryshim në vete.

Ky model balukesh që do shohësh tani është quajtur McDonald's Bangs.
 
Sekreti u suksesit të këtij trendi është se përshtatet me te gjitha format e fytyrës dhe mund të stilohet shumë lehtë. 
Pooooor, kujdes! Ka shumë rëndësi mënyra se si priten.
 
Ne ju japim dy emra që ju ccdojnë drejt zgjidhjes, Class Studio dhe Megi!
 
Class Studio është vendi ku ju mund të gjeni shumë trajtime cilësore për veten tuaj dhe Megi është një nga vajzat profesioniste të sallonit, që dallohet gjithnjë për prerjen perfekte te balukeve.
 
Më pas mund të na lini review-n tuaj!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)