Cindy Marina ka folur në intervistën e saj të veçantë tek “Në kurthin e Piter Pan” për marrëdhënien me partnerin e saj Genar Topallin, ku ndau disa sekrete mbi lidhjen e tyre.

Një nga detaje ajo zbuloi ishte pikërisht edhe dhurata më e bukur që ka marrë nga partneri.

Modelja tha se vlerëson më shumë dhuratat e mirëmenduara se sa ato materiale, duke përmendur surprizën që Genari i bëri në emisionin “Dance Albania”.

“Unë i vlerësoj dhuratat e mirëmenduara, jo që kushtojnë shumë. Një nga dhuratat më të bukira ka qenë surpriza te ‘Dance Albania’. Ai nuk del në publik dhe erdhi vetëm për të më mbështetur mua. Ishte një nga kujtimet më të bukura në jetë.”- ka treguar Marina.