Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një nga çiftet më të famshme e më të komentuar të showbizit turk dhe atij shqiptar.

Në intervistën e saj këtë të premte në emisionin “Në kurthin e Piter Pan”, aktorja ka rrëfyer ekluzivisht situatën e ndodhur mes çiftit, ku aktorja refuzoi dy projekte shumë të rëndësishme kinematografike për hir të vendimit të Tolgës.

Kam patur dy projekte shumë të mira për telenovela, ishte skenar shumë i bukur në fakt, por Tolga nuk e pranoi sepse kishte shumë skena dashurie. Ai toleron shumë gjëra, por këtë gjë nuk e pranon.”- ka treguar ajo.

E pyetur nëse ajo vetë është xheloze për skenat e partnerit në telenovelë, ja si u përgjigj:

“Nuk mund të them që bëhem xheloze, por ndonjëherë, kur bëhet fjalë për skenat e dashurisë, nuk është diçka e bukur për mua. Sillem sikur s’ka ndodhur fare.”