Cindy Marina dhe Genar Topalli janë një nga çiftet kryefjalë të showbizit. Ata e kanë bërë prej kohësh marrëdhënien e tyre publike, ndërkohë që hera-herës na ëmbëlsojnë me pastime të ëmbla në Instagram.

Sikurse kanë bërë së fundmi. Gazetarja ka ndarë një postim romantik me partnerin e saj.

Çifti ndodhet buzë detit, pranë një statuje gjigande të dy të rinjve që puthen dhe nuk e kanë humbur momentin për ta ‘imituar’.

Genari mban nga beli Cindy-n duke i dhuruar një puthje në buzë dhe kanë rikrijuar versionin e tyre të statujës  dhe duken kaq bukur.