Lexie Alford mban rekordin Guinness si personi më i ri që ka udhëtuar në çdo shtet të botës.

25-vjeçarja amerikane ka qenë në 196 shtete dhe ka vendosur që të tregojë se cilët janë ato vende ku nuk duhet shkuar kurrë.

Sipas saj, këto 10 shtete janë shumë të rrezikshme për një turist të zakonshëm, pasi mund të rrëmbehen apo mund të bien pre e krimeve të dhunshme.

Në fotogalerinë e mësipërme po ju tregojmë shtetet që nuk duhen vizituar kurrë, sipas Lexie Alford.

Koreja e Veriut

Bangladeshi

Libia

Sudani i Jugut

Republika e Afrikës Qendrore

Somali

Siria

Mali

Jemen

Afganistan