Seriali Friends, për 10 vite, ishte një ikonë televizive, nga viti 1994 deri në 2004. Një serial-show me popullaritet kaq të madh, mund të lërë pas shumë gjurmë. Në këtë rast nga seriali ‘Friends’, na kanë mbetur shumë thënie ose batuta, por edhe shumë stile veshjesh, të cilat janë në trend edhe sot.

Secila nga filozofitë (dhe personalitetet) e stilit të personazheve ishin aq unike nga të tjerët, sa që të gjithë mund ta gjenin veten të paktën në njërin nga grupi prej gjashtë personave.

Ndërsa moda e viteve ‘90 rikthehet gjithnjë e më shumë në stilin tonë të përditshëm, ka kaq shumë veshje të cilat e kanë origjinës nga ‘Friends’. Nga pantallona të gjera tek fustanet, këto janë pamjet më ikonike të viteve 90 që i mbani mend nga Friends - dhe që mund t’i vishni edhe sot.