Ka një arsye pse disa marka janë mjaft të shtrenjta. Prodhuesit janë përgjegjës për cilësinë më të lartë të artikullit, duke përdorur lëkurë natyrale dhe ngjyra të modës, dhe duke u siguruar që artikulli do t'ju shërbejë për një kohë të gjatë.

Çmimi i një artikulli origjinal përfshin jo vetëm koston e materialeve nga të cilat është bërë dhe punën njerëzore, por edhe historinë e shtëpisë së modës, e cila e bën gjithmonë artikullin më të vlefshëm. Por ndonjëherë është vërtet e vështirë të dallosh një origjinal nga një kopje, e cila do të "copëtohet" pas disa muajsh.

Këtu gjeni disa truke se si të dalloni një produkt fallco nga një origjinal:

The North Face 

Ralph Lauren 

Dior Lady D

Yves Saint Lauren

Jacquemus

Tommy Hilfiger

Guess

Dr. Martens Jadon

Hermès Kelly