"-Të dal apo të mos dalë?

-Nuk po dal…

*10 minuta para daljes* Ok se më mirë po dal"

Pra ju keni veteëm 5 minuta kohë për t’u veshur dhe 5 minuta kohë për flokët.

Kështu që ne po ju japim hapat e këtij modeli të këndshëm veror, që përshtatet me çdo lloj veshje dhe ju sigurojmë që nuk ju merr më shumë se 5 minuta kohë.

Një nga profesionistet e Class Hair and Makeup, Megi, është gjithnjë e gatshme për të na treguar modele të reja për përditshmërinë.

Class mendon për ju, për t’ju dhënë një lifestyle të këndshëm!

Gjithsesi, ky model, nuk përshtatet vetëm për të dalë, por edhe për në zyrë, me një kostum klasik apo fustan elegant.

 Më poshtë ju mund të lexoni me detaje hapat që duhet të ndiqni.