Me diçka bazë si deodoranti, mund të jetë e lehtë për të arritur të njëjtën formulë pa pushim pa e menduar shumë ndryshimin. Por, nëse ndonjë nga këto probleme shumë të zakonshme ju shqetëson, mund të jetë koha për të bërë një ndryshim - ose të paktën të zgjeroni arsenalin tuaj në më shumë.Shenjat që duhet të ndryshoni deodorantin:

Ju gjithmonë merrni njolla djerse në momentin më të keq të mundshëm.

Shpesh dilni nga shtëpia dhe kuptoni, po, padyshim që mund të keni erë më të mirë.

Nëse e keni të bllokuar situatën e djersës, por shpesh e gjeni veten duke pyetur veten “A jam unë apo personi që është ulur pranë meje?”, ndoshta keni nevojë për një deodorant në jetën tuaj, i cili është më i rëndësishmi kur bëhet fjalë për erën.

Ju e konsideroni atë ndjesinë e djegies nën krahë si një pjesë normale të rutinës suaj.

“54% e meshkujve vuajnë nga irritimi i nënsqetullave, kryesisht për shkak të anatomisë së zonës”, shpjegoi. “Është një palosje lëkure, ku dy sipërfaqe fërkohen me një përqendrim më të lartë të gjëndrave të djersës dhe flokëve; një mjedis pothuajse perfekt për acarim të mundshëm.”

Këmisha juaj duhet të lahet sa herë që i vishni ato.

Nëse nuk mund ta përballoni ditën pa u djersitur dhe pa erë të keqe këmishën tuaj deri në pikën e pakthimit, ka diçka që nuk shkon. Rekomandohet të kërkoni një antidjersë me mbrojtje 48-orëshe.