Ndoshta nuk ke planifikuar të dashurohesh me një burrë të martuar, por ka raste kur edhe më të mençurat mes nesh pushtohen nga emocionet.

10 gjëra që duhen marrë parasysh kur dilni me një burrë të martuar

1. Ti nuk je prioriteti i tij

Të dalësh një person të martuar do të thotë të pranosh faktin se familja e tij është prioriteti i tij. Ai mund t'ju bëjë të ndiheni e veçantë dhe e pazëvendësueshme, gjë që jeni, por nuk jeni prioritet.

2. Ji e kujdesshme për besimin kundrejt tij

Edhe pse je dashuruar me një burrë të martuar dhe ai thotë se është i dashuruar me ty, bëj kujdes. A mund t'i besosh dikujt që po zgjedh të mashtrojë dikë tjetër?

Ki kujdes se si ai flet për gruan e tij, pasi kjo tregon më shumë për të dhe karakterin e tij.

3. Mbani opsionet e hapura

Të jesh e dashuruar me një burrë të martuar mund të jetë emocionuese, gjë që mund t'ju bëjë të ndiheni dhe e plotësuar. Megjithatë, shumë shpejt mund të ndiheni të vetmuara.

Kur ke nevojë për të, ai mund të mos jetë aty. Prandaj, mund të jetë e duhura të jesh e hapur për takime të tjera.

Kjo gjë mund t'ju lejojë të lidhesh me dikë me të cilin mund të kesh një të ardhme.

4. Mos u mjafto me përgjigje të paqarta

Nëse je e dashuruar me një burrë të martuar, duhet të jesh në kërkim të përgjigjeve të qarta.

5. Nëse ai divorcohet, edhe marrëdhënia juaj do të ndryshojë

Pas divorcit marrëdhënia juaj mund të ndryshojë.

6. Me shumë mundësi ai nuk do ta lërë gruan e tij

 E vërteta është se martesa e tij është, për një kohë të gjatë, një martesë e palumtur, por ai është ende në të.

Megjithatë, nëse ai nuk po i jep fund brenda pak muajsh, shanset e tij për të lënë partneren pakësohen gjithnjë e më shumë me kalimin e kohës.

7. Problemet e tij martesore nuk janë të gjitha mbi të

Edhe pse problemet martesore mund t'i vendosë mbi partneren e tij, ai ka një pjesë të përgjegjësisë...

8. Jini të sinqerta me veten

9. Mos e ngatërroni dashurinë me admirimin apo pasionin

10. Respektoni martesën dhe bashkëshorten e tij

Suksesi i marrëdhënies suaj varet nga sa mirë ju dhe partneri mund të punoni së bashku për të respektuar ndjenjat dhe besnikërinë e personit tjetër.

Pra, përpara se të dashuroni një burrë të martuar që ju do, sigurohuni që të dy jeni në të njëjtën faqe kur bëhet fjalë për marrëdhënien tuaj.