Sapo ka nisur “Love Island” dhe çiftet u zyrtarizuan. Vajzat zgjodhën një e nga një djalin e tyre të preferuar. 

Ju bëjmë me dije se çiftet zyrtare deri më tani janë:

1.Artemis dhe Aleksandros

2.Iris dhe Sergei

3.Amadea dhe Salioni

4.Sofiela dhe Gleni

5.Ilda dhe Stivi 

Të gjithë islanders janë vendosur në vende të ndryshme të shtëpisë dhe po njihen me njëri tjetrin. 

Pëlqimet e para kanë nisur që tani dhe po i shprehin të gjithë tek dhoma e ditarit.

A do të jenë keta çiftet përfundimtare dhe a do ketë përplasje për zgjedhjet që bënë në fillim të programit, do ju mbetet t’i zbuloni hap pas hapi gjatë rrugëtimit që sapo nisi për islanders.