Ju nuk e njihni veten tuaj

Si mund ta dini se kush duhet të jetë shpirti juaj binjak nëse nuk e dini se si jeni brenda?

Ju keni pritshmëri të mëdha

Si e imagjinoni të jetë shpirti juaj binjak? Personi perfekt që nuk mund të bëjë asnjë gabim? Dikush që do t’ju mbështesë pa marrë parasysh çfarë?

Ju jeni ende të mbërthyer me ish-in tuaj

Ne të gjithë kemi një të kaluar që mund të mbajë kujtime të hidhura dhe të ëmbla. Sidoqoftë, kur mbani lidhjen tuaj të kaluar dhe refuzoni ta lini të shkojë, ju e pengoni shpirtin tuaj binjak të hyjë në jetën tuaj.

Nuk i beson më dashurisë

Ke hequr dore nga dashuria? Mendon se është më mirë të jesh vetëm sesa të përpiqesh të gjesh “Të Vetmin”?

Ju jeni duke ndjekur njerëzit e gabuar

A po dilni me dikë që nuk ndan të njëjtat vlera si ju? Ju mund të pëlqeni dikë për arsye të ndryshme, por nëse të dy nuk dëshironi të njëjtat gjëra nga marrëdhënia, kjo nuk do të çojë në asgjë.

Ju jeni fiksuar me një ideal

A keni një tip kur bëhet fjalë për marrëdhëniet? A jeni tërhequr nga njerëzit që kanë nevojë për kursim? Apo ju pëlqejnë partnerët që kontrollojnë?

Ju nuk e doni veten

Nëse nuk e doni veten pa kushte, atëherë si mund të prisni që shpirti juaj binjak t’ju dojë pa kushte?

Ju nuk jeni gati për dashuri

A është dashuria prioriteti juaj kryesor tani? Apo është karriera juaj? Keni frikë nga angazhimi? Nëse nuk jeni plotësisht gati për një marrëdhënie të përjetshme, shpirti juaj binjak nuk do të shfaqet.

Burimi: Revista Psikologjia