Paketimi i një valixheje: 'makthi' i çdo udhëtimi.

Megjithatë, nëse do të fluturoni për në Japoni, ky makth nuk do të jetë më. Linja ajrore kombëtare japoneze Japan Airlines në fakt ka filluar testimin e shërbimit Any Wear, Anywhere, i cili u lejon udhëtarëve të rezervojnë një grup rrobash të përputhshme me sezonin dhe shijet e tyre personale, duke i marrë ato në hotel pas mbërritjes.

Në fund të qëndrimit, rrobat kthehen nga klienti për t'u larë siç duhet dhe rifuten në sistem.

Ky shërbim, që do të jetë provë për një vit deri në gusht 2024, do të ketë një ndikim të rëndësishëm në emetimet e dioksidit të karbonit: kompania, e menaxhuar nga korporata e madhe Sumitomo, vlerëson se për çdo qese 10 kg që nuk kontrollohet, do të kishte rreth 7 kg CO? të kursyer , ekuivalenti që do të shpenzohej duke mbajtur tharëse flokësh ndezur për 10 minuta në ditë për 78 ditë rresht.