Një murg ortodoks grek, Mihailo Tolotos, jetoi gjithë jetën e tij prej 82 vitesh pa parë kurrë një grua për shkak të rregullit të rreptë të manastirit ku ai jetonte në malin Athos, i cili i ndalonte gratë të hynin.

Ai u braktis si foshnjë dhe u adoptua nga manastiri dhe nuk u largua kurrë nga muret e manastirit gjatë gjithë jetës së tij.

Pavarësisht se jeton në izolim, historia e Mihailos është një kujtesë e rregullave dhe rregulloreve strikte që drejtonin jetën monastike në të kaluarën.