Astrologjia i ka mbushur me energji secilën prej këtyre pesë shenjave të zodiakut. Lloji i shenjës së energjisë ndryshon, nga fizike, mendore, bisedore etj. Këto pesë shenja nuk ngadalësohen kurrë!

1. Dashi (21 Mars-19 Prill)

Dashi ka energji si raketa dhe një natyrë impulsive që i lëshon në shumë drejtime me shpejtësinë e zërit. Ata në fakt kanë aq shumë energji sa ndonjëherë nuk dinë çfarë të bëjnë me veten e tyre. E mbajnë veten të zënë dhe mbushin kohën e tyre shtesë duke marrë punë me kohë të pjesshme përveç punës së tyre me kohë të plotë. Dashi ka kaq shumë për të ofruar, ata thjesht nuk mund ta shohin veten duke qëndruar pa lëvizur duke mos arritur gjëra!

2. Shigjetari (22 nëntor-21 dhjetor)

Shumë energji e Shigjetarit buron nga dëshira për të kaluar një kohë të mirë - gjatë gjithë kohës! Zakonisht janë ata që inkurajojnë të tjerët, ata që nisin festën. Jo vetëm që kanë energji, por edhe qëndrueshmëri – Shigjetari janë shpesh personi i fundit që qëndron në këmbë. Ata janë gjithashtu shumë impulsivë. Nëse dikujt i vjen një ide e çmendur, me një shpërthim energjie, Shigjetari do të kërcejë dhe do të rigjallërohet, gati për të ndjekur thirrjen për aventurë!

3. Binjakët (21 maj-20 qershor)

Shumë energji e Binjakëve është në gjuhën e tyre! Ata janë bashkëbisedues të zgjuar dhe mendjemprehtë, të cilëve nuk duket se u mbarojnë kurrë gjërat për të thënë. Një mbledhje nuk është kurrë e mërzitshme kur një Binjak është pranë, dhe ata do t'i mbajnë të ftuarit të stimuluar deri në orët e vona, duke qeshur gjatë gjithë rrugës! Megjithatë, për fat të keq, energjia e palodhshme e bisedës së Binjakëve mund të shkojë shumë larg dhe të godasë një notë të mprehtë, veçanërisht kur ata fillojnë të bëjnë thashetheme ose kur zgjuarsia e tyre bëhet sarkastike.

4. Luani (23 korrik - 22 gusht)

Luani ambicioz drejtohet nga energjia e shfrenuar, gjithnjë në kërkim të të gjitha gjërave të mira që jeta ofron. Ka thjesht shumë për të përjetuar dhe shumë për të bërë për të ngadalësuar ndonjëherë - dhe ata i duan të gjitha! Sigurisht, Luani ka një ego të madhe që ka një oreks të vazhdueshëm që ka nevojë për ushqim, por nga ana tjetër, ata kanë një zemër po aq të madhe dhe vënë shumë energji për t'i bërë të tjerët të lumtur!

5. Bricjapi (22 dhjetor-19 janar)

Bricjapi është më shumë si "lepurushi energjik" i zodiakut.Ata kanë një listë detyrash që nuk zvogëlohet kurrë, duke shtuar qëllime të reja në listë aq shpejt sa qëllimet e tjera arrihen dhe gërvishten. Këta punëtorë të zellshëm punojnë nga dielli deri në perëndim. Pyetja më e madhe është: Kur flenë ndonjëherë?