Përdoret për të rivendosur volumin dhe për të konturuar fytyrën, por ka shumë më tepër për fillerin e mollzave sesa duket.

Në përputhje me rritjen e procedurave të injektimit, mbushësi dermal po përdoret gjithnjë e më shumë në zonat e faqeve për qëllime estetike. Pavarësisht nëse ka për qëllim balancimin e profilit, rikthimin e rinisë ose imitimin e një pamjeje më të konturuar, mund të bëjë gjëra të ndryshme për fytyra të ndryshme.

Cilat janë përfitimet e fillerit të mollzave?

"Përfitimet e fillerit të mollzave janë krijimi i një konturi natyrale të mollëzës, ndonjëherë kur ky përkufizim ka humbur për shkak të moshës, dhe herë të tjera, për të shtuar një kontur të vogël kur një pacient nuk ka shumë përkufizim të mollëzave. Një përfitim tjetër është për të rikthyer volumin kur vëllimi ka humbur, qoftë për shkak të procesit natyror të plakjes ose nëse, gjenetikisht.”

Kush është një kandidat i mirë për fillerin e mollzave?

"Një kandidat i mirë do të ishte dikush që nuk ka mollëza të theksuara, kështu që ju mund të përdorni fillerin në mënyrë delikate për t'u dhënë atyre një kontur natyral - me përkufizimin që disa njerëz synojnë të arrijnë me make-up.”

Kush nuk është një kandidat i mirë për fillerin e mollzave?

“Pacientët që kanë mollëza të theksuara dhe të larta nuk do të ishin kandidatë të mirë dhe ata që kanë një vëllim të mirë në faqe, pasi do të rrezikonin të dukeshin të panatyrshëm dhe dukshëm të ‘mbushur’.”

Si duhet të ndryshojë përdorimi i fillerit të mollzave nga personi në person?

"Sasia e përdorur dhe vendosja do të ndryshojnë dhe kjo me të vërtetë varet nga ajo se cilat zona kanë nevojë për trajtim dhe cilat janë qëllimet estetike të vetë pacientit. Teknika ndryshon gjithashtu në varësi të pacientit, përshtaten për t'i dhënë atij rezultatin që shkon paralelisht me qëllimet e tyre.

Sa zgjasin rezultatet?

"Rezultatet zgjasin mesatarisht nga 12 deri në 18 muaj, kështu që ju keni jetëgjatësi të madhe nga ky trajtim."

Cilat janë rreziqet e përfshira në fillerin e mollzave?

“Rreziqet më të zakonshme përfshijnë mavijosje të butë, siklet të lehtë dhe disa ënjtje të lehta pas procedurës.

"Rreziqet serioze mund të përfshijnë gjakderdhjen, mbylljen vaskulare (që është kur mbushësi mund të injektohet në një enë gjaku dhe mund të shkaktojë që një zonë e lëkurës ose indeve të humbasë furnizimin me gjak - kjo është një emergjencë dhe do të kërkonte shpërbërjen e mbushësit. menjëherë), migrimi i mbushësit dhe mbushja e tepërt. Sigurohuni që ofruesi juaj të përdor një mbushës me bazë acidi hialuronik, në rast se ka pasur ndonjëherë një problem dhe duhet të shpërndahet, dhe ju dëshironi të siguroheni që po shihni dikë jashtëzakonisht me përvojë, në në rast se ndonjë nga këto rreziqe shumë të rralla ka ndodhur, pasi ata do të dinin se si të kujdeseshin për të në një mënyrë të shpejtë dhe të sigurt.

“Sigurohuni që klinika juaj t'ju ofrojë një numër që mund ta telefononi ditën ose natën në rast të ndonjë problemi.

“Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se këto procedura nuk mund t'u ofrohen grave shtatzëna ose gjidhënëse.”

Përdoret për të rivendosur volumin dhe për të konturuar fytyrën, por ka shumë më tepër për mbushësin e faqeve sesa duket.