Tregimi i interesit pa angazhim:

Një shenjë e qartë e të qenit i lënduar është kur dikush tregon vazhdimisht interes për planet tuaja, por nuk arrin t’i zbatojë. Ata mund të diskutojnë me entuziazëm daljet ose aktivitetet e ardhshme, por kurrë nuk forcojnë ndonjë plan. Kjo sjellje mund t’ju lërë të ndiheni me shpresë, por në fund të fundit të zhgënjyer.

Sinjale të përziera dhe konfuzion:

Dërgimi i sinjaleve të përziera që ju lënë të ndiheni të hutuar për qëllimet e vërteta të personit tjetër. Ata mund të alternojnë sjelljen flirte dhe indiferencën e largët, duke e bërë të vështirë të kuptosh se ku qëndroni me ta emocionalisht.

Mungesa e ndjekjes:

Ata mund të shfaqin shpërthime të vogla interesi, duke ju mbushur me komplimente, mesazhe flirtuese ose gjeste dashurie. Megjithatë, kur bëhet fjalë për ta çuar marrëdhënien në një nivel tjetër ose për të përmbushur premtimet e tyre, ata vazhdimisht dështojnë.

Injorimi ose vonesa e përgjigjeve:

Një nga shenjat më zhgënjyese të të qenit i grimcuar është kur dikush vazhdimisht injoron ose vonon përgjigjet e tij ndaj mesazheve ose telefonatave tuaja. Kjo sjellje tregon mungesën e konsideratës për ndjenjat tuaja dhe mungesën e investimit në marrëdhënie.

Mungesa e përpjekjes:

Individët që nuk janë seriozë shpesh tregojnë mungesë përpjekjeje për të ndërtuar një lidhje të vërtetë. Ata mund t’i japin përparësi nevojave dhe dëshirave të tyre pa marrë parasysh se si veprimet e tyre ndikojnë tek ata. Kjo mund t’ju bëjë të ndiheni të lodhur emocionalisht dhe të nënvlerësuar.

Mbajtja e opsioneve të hapura:

Duke vepruar kështu, ata i mbajnë opsionet e tyre të hapura, duke mos u përkushtuar kurrë plotësisht ndaj ndonjë personi. Kjo sjellje pengon zhvillimin e një lidhjeje të thellë dhe kuptimplote.

Ngurrimi për të përcaktuar marrëdhënien:

Ata priren të shmangin përcaktimin e marrëdhënies ose diskutimin e ekskluzivitetit. Ata mund të shmangin bisedat rreth angazhimit, duke ju lënë në një gjendje pasigurie dhe konfuzioni.

Iluzioni i kujdesit dhe interesit:

Ata janë mjeshtër në krijimin e iluzionit të kujdesit dhe interesit përmes fjalëve dhe veprimeve të tyre. Megjithatë, kur bëhet fjalë për biseda thelbësore ose për adresimin e nevojave më të thella emocionale, ata përgjigjen me përgjigje sipërfaqësore, duke shmangur çdo diskutim kuptimplotë.