Emrat sa vijnë dhe dalin nga moda. Olive, që dikur shihej si emër i vetër në Britani, tani është sërish në trend.

Sophie Kihm, eksperte e emrave në Nameberry, thotë se me siguri nuk do të shihni që emrat e sotëm, jo dhe aq të këndshëm, të kthehen në jetën tuaj pas disa vitesh duke u paraqitur shumë trendy.

Këta janë emrat për djem dhe për vajza që cilësohen si 'drejt zhdukjes'.

Për vajzat:

Stefanu - Një zgjedhje e njohur midis Millennials dhe Gen X, Stefani është  vendosur në territorin e 'emra gjyshesh', duke e bërë atë një zgjedhje të vjetër për foshnjat sot. 

Helena – Ashtu si Stephanie, Helena është përdorur zakonisht për brezat e vjetër, por ka filluar të ndihet si shumë i vetër.

Ashli - Për shumë ky mund të tingëllojë si emër trendy, por në fakt është cilësuar si një emër vjetër.

Djemtë:

Klei – Klei është tepër i përdorur, por së fundmi po cilësohet si emër në zhdukje,

Stiven - Stiven ka humbur terren gjatë dy gjeneratave të fundit.

Toni - Po konsiderohet si 'jashtë mode'.