Dje, ishullorët të cilët ishin mbledhur tek ‘rrethi i zjarrit’ kanë pritur pyetje nga publiku të cilave iu janë përgjigjur.

Ata gjithashtu kanë pasur mundësinë t’i bëjnë disa kërkesa edhe drejtueses së ‘Love Island Albania’, Luana Vjollcës.

Kërkesa e parë, ajo e Everaldos ishte:

‘Luana të lutem më thirr Aldo’

Pjesa tjetër e ishullorëve kanë bërë kërkesat tyre në këtë formë:

Stivi: Luana bëhu gati për ‘Prime’ nesër sepse ka shumë drama.

Denisi: Shpresojmë të të bëjmë krenare.

Ueda: Luana je shumë e bukur, shumë e mirë dhe rri gjithmonë e buzëqeshur.

Haris: Luana të dua shumë.

Amadea: Mezi presim të të shohim nesër.

Xhoana: Luana mos më kritiko shumë, kam qenë e lënduar.

'Love Island' ka pak që ka nisur, por shumë personazhe kanë arritur të fitojnë zemrën e publikut dhe dinamikat e ndodhura në vilë kanë ngjallur mjaft interes.