Bricjapi

Bricjapi njihet si një nga shenjat më serioze dhe të pavarura të Zodiakut. Ata janë po ashtu seriozë kur bëhet fjalë për prindërimin. Ata vënë qëllime dhe bëjnë plane për fëmijët e tyre e përpiqen gjithnjë t’i realizojnë ato. Kjo është arsyeja pse janë kaq prindër perfektë, pasi e marrin gjithnjë tepër seriozisht marrëdhënien me fëmijët e tyre.

Peshorja

Peshoret janë perfekte për të mbajtur një marrëdhënie të fortë dhe të besuar. Ata gjithnjë do të rrinë besnikë në një lidhje dhe do të bëhen prindërit perfektë në çastin e duhur. Peshoret urrejnë të rrinë vetëm, ndaj do të shpenzojnë pafund kohë duke mësuar dhe rritur fëmijët e tyre. Një peshore është e aftë të ruajë qetësinë dhe paqen në familje.

Luani

Luani është një lider perfekt dhe duket se e bën mjaft mirë punën e prindërimit gjithashtu. Luani di tepër mirë të arrijë qëllimet e tij, ndaj do të ketë një baraspeshë perfekte në marrëdhënie me fëmijët. Një prind i shenjës së luanit, di si të përdorë mendjen për të zgjidhur problemet, por edhe për të bërë fëmijën e tij të lumtur.

Gaforrja

Ndërkohë që një gaforre nuk është tepër e mirë në një marrëdhënie, teksa përpiqet gjithnjë të gjejë probleme, duket se me prindërimin gjërat ndryshojnë. Një gaforre është prind i dashur dhe i kujdesshëm. Një prind që i përket kësaj shenjës së horoskopit, do të dijë si të menaxhojë kohën në mënyrën perfekte dhe do t’i përkushtohet fëmijës në çastet e duhura.