Shtatori është muaji par-excellence për modën dhe tendecat e reja. Si zakonisht, New Yorku hap sfilatat e modës, i ndjekur nga Londra, Milano dhe Parisi. Katër etapa për një vorbull sfilatash gati për të vendosur trendet e modës dhe bukurisë së pranverë-verë 2024.

Një përzierje frymëzimesh dhe sugjerimesh që tashmë ju bëjnë të ëndërroni mbi sezonin e ardhshëm. Gjithashtu edhe sa i takon manikyrit. Ja çfarë trendesh kemi parë nga qytetet e modës deri tani.

Nga Java e Modës në Milano

Milano i përgjigjet shpirtit imagjinativ të Londrës dhe dëshirës për të eksperimentuar me 'Made in New York' me artin e thonjve që është një himn për elegancën më të kompozuar, rigoroze, minimale. Nëse në make-up mbizotëronte trendi pa grim, tonet neutrale dhe te thonjtë mbizotëronte thjeshtësia dhe dëshira për natyralitetin.

Klasikja e kuqe

Thonjtë perlë

Shkëlqysi elegant

Neutral të lehtë

Nga Java e Modës në Londër

Shpirti imagjinativ i Londrës, i cili ka qenë gjithmonë kryeqyteti i modës, i cili më shumë se çdo qytet tjetër është i prirur të guxojë dhe të kërkojë origjinalitet, zbulohet edhe ndër propozimet intriguese për thonjtë. Estetika romantike përzihet me frymëzimet punk duke rezultuar në pamje që në shikim të parë janë të turbullta, por harmonike. 

Manikyri më i mirë

Bardh e zi

Degradé

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone (Simmy) Cummings (@simmy_nailsandbeauty)

Thonjtë jashtëzakonisht të mprehtë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sammy Mac (@nailsbysammymac)

Thonjtë XXL

Thonjtë Kawaii

Nga Java e Modës në New York

Thonjtë krom, efektet minimaliste, french-i që rikrijojnë veten dhe, përsëri, penelata rozë, këtë herë më pak #Barbie dhe më shumë Baletcore. Këto janë tendencat kryesore të thonjve të pikasur në pasarelat e Big Apple. Tradita shkon krah për krah me inovacionin dhe dëshirën për të guxuar. Ndërsa nga njëra anë thonjtë monokromatikë dhe esencialë konfirmojnë se më pak është më shumë, dekorimet e çmuara, detajet bling bling së bashku me propozimet romantike si dantella ju ftojnë të shfryni krijimtarinë.

Chrome 

Thonjtë e stampuar me dantella

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_)

Ballerina

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Manicurist & Educator (@julieknailsnyc)

Thonjtë minimalistë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jin Soon Choi (@jinsoonchoi)

Thonj të çmuar

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Falcone (@hollyfalconenails)

Thonj shuumë të çmuar

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Yasuda (@naominailsnyc)