Kate Moss po i afrohet ditëlindjes së saj të 50-të!

"Unë nuk jam 50 vjeç," i tha supermodelja gazetës britanike The Times në një intervistë të botuar të dielën në lidhje me ditëlindjen e saj historike në janar 2024, duke shtuar se ajo është në "mohim" për t'u plakur.

“Jo. nuk po mendoj për të. Unë nuk ndihem 50”, shtoi Moss.

Kur u pyet nëse ajo ka pasur ndonjë injeksion si mbushës apo botox, Moss tha: “Asnjë koment.Pyetja e radhës."

Në vend të kësaj, Moss – e cila ka një markë Wellness të quajtur Cosmoss që ofron produkte duke përfshirë aromë dhe çaj – zbuloi për The Times se përdor një shumëllojshmëri rutinash të kujdesit për veten për ta ndihmuar atë të ndihet mirë si mendërisht ashtu edhe fizikisht ndërsa rritet.

Ajo shtoi se ajo "bën banjë në hënë", që është praktika Ayurvedike e shtrirjes nën dritën e hënës në mënyrë që të thithë energjinë hënore. Kur hëna është e plotë, supermodelja tha se ajo "karikon" kristalet e saj.