Pas largimit të Artemis nga vila, Aleksandros, Sofiela dhe Haris janë ulur tek rrethi i zjarrit duke diskutuar për eliminimin dhe zgjedhjet që bënë.

Aleksandros i tha Sofielës se Denisi i kishte thënë që kishte pëlqim për të.

"Unë e kisha marrë vendimin për të zgjedhur Denisin por nuk e thashë sepse mendova që do ma marrin gocat e tjera."-u shpreh ajo.

Nga ana tjetër, Haris tha: "Artemis ka 3 javë që është cift me Glenin dhe s’kanë pasur afrimitet. Unë mendoj që ti mund të gjesh dikë këtu prandaj ta dhamë përsëri shansin për të qëndruar në vilë."

Ndërkohë, në dhomën e ditarit Sofiela u shpreh: "Djemtë më dhanë një shans sepse e dinë që unë kam ardhur për të gjetur dashurinë."