Së shpejti pritet të nisë sezoni i ri i spektaklit të vallëzimit “Dancing with the stars Albania”.Pjesë e tij do të jenë shumë emra të njohur, të cilët ende nuk janë zbuluar.

Megjithatë, pak javë para se të fillojë transmetimin është bërë e ditur jura që do të vlerësojë konkurrentët.

Juria e DWS do të përbëhet nga: Ilir Shaqiri , Lori Bala, Valbona Selimllari dhe Olta Gixhari

Prezantuese e këtij edicioni të  “Dancing with the stars Albania” do të jetë Bora Zemani.