10 mënyra për të pasur një marrëdhënie të shkëlqyer me miqtë në shenjën e Akrepit


1. Jini të sinqertë me ta
Akrepat gjithmonë mund të tregojnë kur jeni duke gënjyer, kështu që nuk ia vlen të përpiqeni t'i mashtroni. Thjesht jini të sinqertë dhe të hapur me ta që në fillim dhe do të keni një marrëdhënie shumë më të mirë.

Kjo gjithashtu do t'ju kursejë shumë kohë dhe energji në planin afatgjatë, sepse ata do të vlerësojnë ndershmërinë dhe besueshmërinë tuaj.

2. Mos u mundoni t'i kontrolloni 
Ky është një nga gabimet më të mëdha që mund të bëni me një Akrep.

Akrepat janë njerëz shumë të pavarur dhe nuk u pëlqen të kontrollohen. Nëse përpiqeni t'i kontrolloni ata, ka të ngjarë që ata thjesht të largohen nga ju.

Kjo do të çojë vetëm në konflikt, kështu që është më mirë t'i lini ata të bëjnë gjënë e tyre.

Dhe, nëse jeni të sinqertë me ta dhe u tregoni se u besoni, ata do të kenë më shumë gjasa të hapen me ju dhe t'ju lejojnë të hyni në jetën e tyre.

3. Respektoni privatësinë e tyre
Akrepat janë njerëz shumë privatë dhe nuk u pëlqen të ndajnë gjithçka rreth vetes me të gjithë.

Respektoni privatësinë e tyre dhe mos u futni në biznesin e tyre personal nëse nuk duan ta ndajnë atë me ju.

Jepuni atyre kohë që të hapen me dëshirë para jush, kur të jenë gati.

Kjo do t'u tregojë atyre se ju kujdeseni për ndjenjat dhe privatësinë e tyre.

Dhe ju i kuptoni ato.

4. Jini të durueshëm me ta
Akrepat mund të jenë paksa të ngadaltë për t'u hapur, por ia vlen të jeni të duruar me ta.

Pasi t'ju besojnë, do t'ju lejojnë të hyni dhe do të shihni se çfarë miqsh të mrekullueshëm mund të jenë.

Kjo do t'u tregojë atyre se ju jeni dikush që kupton dhe ata mund të besojnë.

5. Mos kini frikë t'i sfidoni 
Akrepëve u pëlqen të sfidohen, ndaj mos kini frikë të debatoni me ta ose të shtypni pak butonat e tyre.

Mund ta bëjë miqësinë tuaj më të fortë.

Kjo mund të tregojë se nuk keni frikë të ngriheni për veten tuaj dhe se jeni të gatshëm të angazhoheni me ta në një nivel më të thellë.

6. Jini mbështetës për ëndrrat dhe qëllimet e tyre
Akrepat janë shumë ambiciozë dhe kanë ëndrra dhe qëllime të mëdha. Jini mbështetës ndaj tyre dhe ndihmojini ata të arrijnë qëllimet e tyre.

Kjo do të tregojë se jeni investuar në jetën e tyre dhe se dëshironi t'i shihni ata të kenë sukses.

7. Inkurajoni pavarësinë e tyre
Akrepat janë njerëz shumë të pavarur, ndaj inkurajojini ata të jenë personi i tyre. Ata do ta vlerësojnë atë dhe kjo do ta bëjë miqësinë tuaj edhe më të fortë.

Kjo do të tregojë se ju u besoni atyre që të marrin vendimet e tyre dhe se nuk po përpiqeni t'i kontrolloni ato.

8. Bëhu një dëgjues i mirë
Akrepat janë dëgjues të mrekullueshëm, ndaj bëhuni edhe për ta. Dëgjojini ata kur duan të flasin dhe jepini këshillat tuaja kur kanë nevojë.

Kjo do të tregojë se ju kujdeseni për atë që ata kanë për të thënë dhe se jeni pranë tyre kur duhet të flasin.

Të jesh një mik i besueshëm është një mënyrë e shkëlqyer për të ndërtuar një marrëdhënie me një mik Akrep.

9. Jini të besueshëm
Besimi do të thotë gjithçka për Akrepët dhe besimi i tyre nuk vjen lehtë për të tjerët.

Akrepat janë shumë besnikë dhe besimi është i rëndësishëm për ta. Pra, ji dikush që ata mund të besojnë. Mbajeni fjalën tuaj dhe mos e tradhtoni besimin e tyre.

Kjo do të tregojë se jeni një mik i besueshëm dhe i besueshëm.

10. Keni një sens humori
Akrepat mund të jenë pak intensivë, kështu që është e rëndësishme të keni një sens humori kur jeni rreth tyre.

Kjo do të ndihmojë në lehtësimin e humorit dhe do ta bëjë miqësinë tuaj më të këndshme.
?