Më pak se një vit pas dasmës, martesa e Kanye West fillon të lëkundet deri në atë pikë sa tabloidët raportojnë se ai dhe Bianca kanë marrë "një pauzë". Fundi i lumtur që reperi 46-vjeçar priste pas tetë vitesh bashkë me Kim Kardashian nuk u realizua. Në të vërtetë: gruaja e tij Bianca Censori, 28 vjeç, sipas The Sun, po mendon seriozisht ndarjen. Që prej tetorit të dy jetojnë të ndarë sepse ai është duke punuar për albumin e ri dhe deri më tani ajo e ka mbështetur gjithmonë, madje edhe në luhatjet dramatike të humorit. Bianca Censori, e cila është një arkitekte, e di mirë se familja dhe miqtë nuk e pëlqejnë Ye dhe janë të shqetësuar për shëndetin e tij mendor, sepse ai përpiqet ta kontrollojë atë në çdo mënyrë.

Ka zëra se njerëzit e afërt të saj organizuan atë që në kulturën anglo-saksone quhet "ndërhyrje", domethënë një takim në të cilin njerëzit e dashur mblidhen rreth dikujt për të hapur sytë për një temë të caktuar ose për të kërkuar ndihmë.

Në fillim Bianca nuk e priti mirë, duke menduar se miqtë e saj po silleshin në këtë mënyrë nga xhelozia ndaj stilit të saj të ri ultraluksoz. Por në realitet të tjerët mendojnë se Kanye është një person manipulues që synon ta kthejë atë në një version më ekstrem të Kim. Ky nuk është thashethem, një mik ka bërë dhe ka shpërndarë një foto të seancës në Instagram, ku shihet Bianca e rrethuar nga tre miq.

Ndërkohë reperi bëri një udhëtim babë e bijë në Dubai dhe Arabinë Saudite me vajzën e tij North, duke e lënë Biankën vetëm në shtëpi për të menduar se çfarë të bëjë. Mbi të gjitha sepse këta muaj përkrah Kanye e kanë izoluar totalisht nga rrethi shoqëror: në fakt, me pak fjalë, jeta e saj sillet rreth dëshirave të tij, ose kështu kanë deklaruar gjithmonë miqtë e saj për Daily Mail.

Sipas revistës angleze, Bianca duhet të ndjekë rregullin e heshtjes, të vishet siç i dikton i shoqi dhe të hajë atë që ai zgjedh për të. Edhe ushqimi është përzgjedhur nga Kanye, i bindur se po arrin një status thuajse mbretëror.

Bianca u kthye nga shtëpia e saj në Australi në Melburn vetëm, në udhëtimin e saj të parë pa burrin e saj në më shumë se një vit. Ajo mundi të kalonte disa ditë me prindërit Leo dhe Alexandra dhe motrën e saj Angeline. Jo vetëm kaq: ajo u pa në një lokal me dy mikesha të vjetra, me të cilët kishte ndërprerë lidhjet.

Në fillim, arkitektja injoroi dyshimet e familjes për qëllimet e vërteta të Kanye, disa javë pas divorcit me Kim Kardashian, por ndoshta tani ajo mund të fillojë t'i kushtojë vëmendje dhe të analizojë me më shumë qartësi nëse marrëdhënia është vërtet në të njëjtin nivel apo nëse deri më tani ajo ka qenë thjesht një zëvendësuese e thjeshtë pa asnjë fjalë në këtë çështje.